Peelland in Business exposant aan het woord: Allesvoorjepersoneel.nl

In deze rubriek komen we wat meer te weten over een exposant van onze aanstaande 2024 editie. We starten met Allesvoorjerpersoneel.nl, het bedrijf van Gijs van Sluijs en Ilse van Sluijs- van Deursen.

Vorig jaar waren jullie er ook al bij op Peelland in Business. Toen nog met Spijs van Gijs. Hoe was jullie ervaring?
Dit hebben we als goed ervaren. Er hing een gemoedelijke sfeer met een leuke diversiteit aan bedrijven. We hebben nieuwe contacten gelegd waar we mooie samenwerkingen uit hebben gehaald.


Dit jaar zien we jullie op de beursvloer met jullie nieuwe onderneming: Allesvoorjepersoneel.nl. Wat doen jullie precies?
Afgelopen november hebben we het platform Allesvoorjepersoneel.nl gelanceerd. Dit is hét platform gericht op bedrijfsplezier, teambuilding en verrassingen voor jouw medewerkers en collega’s. Wij bundelen de origineelste en leukste aanbieders zodat er altijd een uniek idee tussen zit voor jouw team. Een sterk teamgevoel is namelijk allesbepalend voor een fijne werksfeer en behoud van je personeel. Dus…

Ontdek, creëer… en verras jouw collega’s.

Waarom mag een bezoekje aan jullie stand niet ontbreken op 11 april?
Ons platform is voor iedereen, of je nu een eigen onderneming hebt of dat jij verantwoordelijk bent voor het organiseren van een event, workshop of traktatie voor je collega’s. Wij bieden het aan. En voor de gepensioneerde hebben we een gezellige buurt. Dus kom vooral langs de elfde!