Programma

Bekijk het programma van Peelland in Business

Programma

Tof dat je een bezoek wilt brengen aan Peelland in Business! We hopen je een flinke dosis inspiratie te bezorgen op 30 maart. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten.

Beursvloer

Van 16:00 uur tot 21:00 uur is de beursvloer geopend. Verdeeld over 4 plekken in het prachtige Kloosterhotel vind je stands en kom je in contact met een grote variëteit aan ondernemers.
Bij binnenkomst ontvang je de plattegrond zodat je weet wie waar staat.

Lezingen – contentroom

In de contentroom kun je een aantal lezingen bijwonen over actuele ondernemersthema’s. Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon naar binnen en laat je inspireren.

16:30 – 17:00 uur:  Cybersecurity….100% veiligheid bestaat niet! Powered by de Rabobank.
Digitalisering draagt bij aan verhoogde productiviteit. Maar digitalisering en het bezitten van data brengt ook risico’s met zich mee. Jezelf verzekeren tegen brand en aansprakelijkheid, dat vindt elke ondernemer normaal. Maar wat als je gehackt wordt? Wie bel je dan? 
In de presentatie van de Rabobank wordt hier verder op in gegaan.

19:00 – 19:30 uur: Ben jij als ondernemer ook up to date op juridisch vlak? Test je kennis in deze interactieve sessie van TRC Advocaten!
Als ondernemer krijg je te maken met verschillende juridische uitdagingen. Denk aan het opstellen van overeenkomsten, geschillen met afnemers/leveranciers, de huur van bedrijfsruimte, ontslag van personeel of de overname van een bedrijf. De advocaten van TRC Advocaten zijn werkzaam op al deze verschillende vakgebieden.Met deze specialisaties onder één dak kunnen wij jou en je onderneming volledig van dienst zijn. Op 30 maart stellen wij ons graag aan je voor en zullen we je kennis testen over uiteenlopende juridische uitdagingen door middel van een quiz. Ga jij die uitdaging aan?

VIP-room

TRC Advocaten organiseert ook nog een kleine sessie in de VIP-room. Lees hier meer.

Eindshow: René van der Zel van XXL Nutrition en aansluitend netwerkborrel

Om 21:00 uur sluiten de stands en begeven we ons naar de bar voor de Eindshow en aansluitende netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Tijdens de eindshow luister je naar het ondernemersverhaal van René van der Zel van XXL Nutrition. Daarna ben je welkom op de netwerkborrel. Lees hier snel meer.

Registreer nu je gratis ticket
Zien we jou op 30 maart? Toegang is helemaal gratis. We kijken uit naar je komst!

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 30 maart. Hier kun je je kosteloze tickets registreren.

Vragen?
info@omzetters.nl