Programma

Bekijk het programma van Peelland in Business

Tof dat je een bezoek wilt brengen aan Peelland in Business! We hopen je een flinke dosis inspiratie te bezorgen op 11 april. Op deze pagina lees je wat je kunt verwachten. Je ticket voor de beurs regel je alvast hier.

Beursvloer
Van 16:00 uur tot 21:00 uur is de beursvloer geopend. Verdeeld over 4 plekken in het prachtige Kloosterhotel vind je stands en kom je in contact met een grote variëteit aan ondernemers. Bij binnenkomst ontvang je de plattegrond zodat je weet wie waar staat.

Lezingen – contentroom
In de contentroom kun je een aantal lezingen bijwonen over actuele ondernemersthema’s en regionale ontwikkelingen. Aanmelden is niet nodig. Loop gewoon naar binnen en laat je inspireren.

16:45 – 17:15 uur
Lezing: Samen werken aan duurzaam ondernemen: pilot verduurzaming bedrijventerrein Kranenmortel
Spreker: Vincent Snels, projectleider verduurzaming bedrijventerrein Kranenmortel
Vincent praat je bij over het plan van aanpak dat de Gemeente Deurne heeft laten opstellen over het verduurzamen van het bestaande bedrijventerrein Kranenmortel. Er zijn drie thema’s nader uitgewerkt, te weten het verduurzamen buitenruimte/openbare ruimte, het anticiperen op de energietransitie en het aardgasvrij maken van gebouwde omgeving en het verduurzamen van mobiliteit.

19:00 – 19:30 uur
Lezing: Project Baan zoekt Boer
Sprekers:
Angelina den Otter, Filias en Henk Winkelman, Techniek Centrum Brainport Deurne
Ken jij het project Baan zoekt Boer al? In een tijd waarin steeds meer boeren hun staldeuren sluiten, ontstaat er tegelijkertijd een groeiend tekort aan bekwame technische vakmensen. Het project Baan zoekt Boer (ontwikkeld door Filias) brengt deze twee werelden samen. Filias staat zij aan zij met boeren die op zoek zijn naar werk en met werkgevers in de techniek die op zoek zijn naar bekwaam personeel. In samenwerking met het Brainport Industries College en Techniekcentrum Brainport Deurne worden passende opleidingen aangeboden. Zo ontstaat er een win-win situatie.

20:00 – 20:30 uur
Lezing: Wat kan AI voor jouw bedrijf betekenen?
Spreker: Geert Buskes van Effecty | dare to be digital. 
De wereld is in de ban van AI. Maar wat is het nu echt? Hoe werkt het? Wat kun je er concreet mee in je (MKB) bedrijf? En waar moet je op letten als je het toepast? Geert Buskes van Effecty.nl neemt jullie mee in de wereld van AI. Hij maakt het begrijpelijk en vertaalt het naar jullie dagelijkse ondernemerspraktijk. Een lezing die je niet wil missen! 

Afsluitende netwerkborrel
Als de stands sluiten, gaan we nog even door. Vanaf 21:00 uur zijn zowel exposanten als bezoekers welkom op de grote netwerkborrel in de bar, met DJ. We gaan door zo lang het gezellig is!

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 11 april. Registreer nu je gratis entreeticket voor onze 2024 editie!