Lezingen Premium Partner TRC Advocaten
TRC Advocaten is Premium Partner van de eerste editie van Peelland in Business. Je vindt ze met een stand op de beursvloer, maar ook in het lezingenprogramma.

Contentroom (plenaire lezingen)

19:00 – 19:30 uur: 
Ben jij als ondernemer ook up to date op juridisch vlak? Test je kennis in deze interactieve sessie van TRC Advocaten!
Als ondernemer krijg je te maken met verschillende juridische uitdagingen. Denk aan het opstellen van overeenkomsten, geschillen met afnemers/leveranciers, de huur van bedrijfsruimte, ontslag van personeel of de overname van een bedrijf. De advocaten van TRC Advocaten zijn werkzaam op al deze verschillende vakgebieden. Met deze specialisaties onder één dak kunnen wij jou en je onderneming volledig van dienst zijn. Op 30 maart stellen wij ons graag aan je voor en zullen we je kennis testen over uiteenlopende juridische uitdagingen door middel van een quiz. Ga jij die uitdaging aan? Aanmelden voor deze sessie is niet nodig.

VIP-room

17:15 – 17:45 uur
Hoe ga je als ondernemer om met wanbetalers?
Elke onderneming krijgt er vroeg of laat mee te maken: wanbetalers. Je hebt een product of dienst geleverd, maar de klant betaalt vervolgens niet. Wanbetalers zijn niet alleen administratief erg vervelend, maar ze ondermijnen ook de cashflow van je onderneming. Welke mogelijkheden zijn er om wanbetalers aan te pakken? Tijdens Peelland in Business zal TRC Advocaten je gedurende een half uurtje onder het genot van een drankje meer vertellen over de do’s en don’ts bij het effectief incasseren van vorderingen.
Wil jij je kennis op het gebied van debiteurenbeheer en incasso vergroten? Meld je dan snel aan voor deze bijeenkomst tijdens Peelland in Business!

Let op: er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar voor deze sessie. Aanmelding kan via het volgende e-mail adres: m.vschagen@trc-advocaten.nl