Na lange tijd komt er weer een netwerkbeurs voor het MKB in de regio Deurne-Asten-Someren. Op 30 maart aanstaande staat het Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne geheel in het teken van Peelland in Business. De Venrayse beursorganisator Omzetters is verantwoordelijk voor de organisatie.

Omzetters organiseert dit beursconcept reeds voor de regio’s Venray (Venray Big Business) en Venlo (Venlo in Business) en maakt nu de sprong naar Brabant. “We zien dat de opzet van deze eendaagse ondernemersevents erg goed ontvangen wordt en waren op zoek naar een volgende regio. De plaatsen Deurne-Asten-Someren bieden een breed en mooi aanbod aan bedrijven die we graag verder met elkaar willen verbinden”, vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters.

Wat mogen bezoekers verwachten op 30 maart? “Bezoekers kunnen zich op deze historische locatie laten inspireren en in contact komen met de exposanten, bedrijven in allerlei segmenten, van bouw tot marketing en van ICT tot facilitaire dienstverlening. Daarnaast zijn er verschillende lezingen bij te wonen en is er een gave eindshow waar een ondernemersverhaal centraal staat. We sluiten de dag af met een grote netwerkborrel voor zowel bezoekers als exposanten.”

Wil jij meer weten over de deelnamemogelijkheden als exposant?
Stuur dan snel een mail naar
robert@omzetters.nl en we nemen snel contact met je op.