Haal alles uit je beursbezoek aanstaande donderdag!
De tweede editie van Peelland in Business nadert nu echt. We hopen jou te verwelkomen en je een waardevolle dag te laten beleven aanstaande donderdag. In dit nieuwsbericht delen we de laatste info met je.

Openingstijden
De beurs is geopend vanaf 16:00 uur en de stands blijven open tot 21:00 uur. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en blijf zo lang als je wilt. Om 21:00 uur start onze grote netwerkborrel voor exposanten en bezoekers. Ook als bezoeker ben je hier dus van harte welkom! DJ Jop zorgt voor de muziek, we maken er een feestje van.

Programma
Om jouw bezoek nog completer te maken, kun je er voor kiezen een lezing bij te wonen. In onze content-room zijn er drie op de beursdag, o.a. over de kansen en mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf. Bekijk hier het programma.

Plattegrond
Wil je weten welke ondernemer je waar gaat treffen op de uitverkochte beursvloer? Bij binnenkomst ontvang je de plattegrond. Deze kun ja natuurlijk ook nu al bekijken. Check ‘m hier.

Tickets
Je bezoek aan Peelland in Business is geheel kosteloos. Wel vragen we je even om een ticket te registeren. Neem gerust een collega of relatie mee, ook zij mogen zich even registeren. Je ticket fix je hier.

We hopen je donderdag te zien!